• sub_head_bn_03

E fa'afefea ona faigofie ona maua se vitiō fa'aalu taimi?

O le taimi-lapse video o se ata vitio lea e pu'eina fa'avaa i se saoasaoa fa'agesegese nai lo le ta'alo i tua.O le mea lea e fa'atupu ai le fa'afoliga o le alu vave o le taimi, e mafai ai e tagata matamata ona va'ai i suiga e masani ona tupu faasolosolo i totonu o se vaitaimi pu'upu'u.E masani ona faʻaaogaina vitio faʻasolosolo taimi e puʻeina ai le feʻaveaʻi o ao, le tuputupu aʻe o laʻau, poʻo le gaioiga o se aai pisi, e maua ai se vaaiga tulaga ese i le gasologa o taimi.

E fa'afefea ona faigofie ona maua se vitiō fa'aalu taimi?

Ina ia fa'afaigofie ona fai se vitiō fa'a-taimi, e mafai ona e fa'aogaina le fa'aoga taimi-lase o lo'o maua ile D3Nmea pueata ala.

O le auala lenei e mafai ona e faia ai:

Va'ai mo le taimi-lapse mode po'o le seti i lau D3Ntuliga meapueata 

E tasi i le taimi-lase mode, seti lau fana ma lolomi faamaumauga e amata ona pu'e le faasologa o le taimi.E taua le fa'atumauina o lau masini pe fa'aaoga se tripod mo ni fa'ai'uga sili.

Tuu lemea pu'e vitiō fa'aletonu taimitamoe mo le taimi e manaʻomia, e puʻeina suiga faasolosolo i le vaaiga.

A mae'a, taofi le pu'eina ma o le a otometi lava ona su'i e le masini ia fa'avaa ta'itasi i totonu o se vitiō fa'aalu taimi.

E masani lava ona maua le vitio taimi-lase i le SD memory card, sauni e faʻasoa pe fiafia.

O le fa'aogaina o le fa'aogaina o le taimi-lase feature o se auala faigofie ma faigofie e fatu ai ata fa'afiafia taimi e aunoa ma le mana'omia o masini fa'aopoopo po'o le fa'atonutonuina o polokalame.


Taimi meli: Ian-11-2024